Rośliny przyprawowe i przyprawy w węgierskiej kuchni

AK.920   dostępny

15,00 zł.

BezpłatnaPrzy zakupach powyżej 50 zł.
9 zł.Przesyłka ekonomiczna (płatność przelewem, doręczana zwykle do 3 dni od nadania).
12 zł.Przesyłka priorytetowa (płatność przelewem, doręczana zwykle następnego dnia od nadania).
13,50 zł.Przesyłka kurierska Pocztex (płatność przelewem, doręczana w ciągu 48 godzin od nadania).
16 zł.Przesyłka kurierska Pocztex (płatność przy odbiorze, doręczana w ciągu 48 godzin od nadania).
Odbiór osobistySkontaktuj się z nami, a w ciągu jednego dnia przygotujemy zamówienie do odbioru. Płatność możliwa przy odbiorze bez dodatkowych kosztów.

25% rabatu dla stałych Klientów.

Wszyscy zarejestrowani Klienci, którzy złożyli co najmniej dwa zamówienia w roku, otrzymają od nas stały rabat na kolejne zakupy (sprawdź szczegóły).


AUTOR
TŁUMACZENIEGrażyna Bodasińska
WYDANIEWydanie 1.
MIEJSCE WYDANIAWarszawa
WYDAWCAPaństwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
ROK WYDANIA
ISBN / ISSN8309012128
LICZBA STRON245
OPRAWAOprawa miękka
STANDobry (4/5)
KATEGORIA I TAGI
  • Przepisy kulinarne i gotowanie
  • Kuchnie narodowe i regionalne
  • Potrawy z użyciem ziół i przypraw
  • Aperitif
  • mieszanki
  • zalewy
  • marynaty
  • sosy
  • octy
  • kuchnia węgierska
  • Napisz recenzję

    Rośliny przyprawowe i przyprawy w węgierskiej kuchni

    Rośliny przyprawowe i przyprawy w węgierskiej kuchni

    Góra